Vår hemsida använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Om du vill veta mer om cookies, klicka här.

Södra teatern
Humor / Teater

1 2 3 Schtunk: Rid i natt

Vilhelm Mobergs klassiker i clowntappning

Efter publiksuccén och den kritikerrosade föreställningen Raskens - Vi går åt vilket håll vi vill! Inspirerad av Vilhelm Moberg gräver clowntrion
1 2 3 Schtunk vidare i den svenska och Mobergska myllan. Denna gång tar gruppen sig an Vilhelm Mobergs berättelse Rid i natt. De tre skickliga clownerna låter er möta Ragnar Svedje, Mor Sigga, Botilla Stånge, Jon Stånge, tjuven Ygge och en och annan korp. Improvisationer! Kroppar i rörelse! Nyskriven musik! Obegränsad kärlek, sorg, civilkurage, mod och massor med skratt!

1 2 3 Schtunk visar Sverige som det var då och hur det är nu! 1 2 3 Schtunk är clowngruppen som med sina oefterhärmliga versioner av klassiker som Shakespeares Hamlet, Romeo & Julia, Kung Lear och Strindbergs Hemsöborna drar fulla hus runt om i Sverige. Gruppen spelar även utomlands och har stor publik både i Finland och Egypten :0) Deras föreställning Shakespeare – Den absoluta sanningen har gått som Veckans föreställning i SVT.

Pjäsen har/hade premiär i juli och har spelats som sommarteater i Varberg och kommer under hösten och våren spelas på en omfattande turné i Sverige och Finland. Kära publik, missa inte det här! 1 2 3 Schtunk i högform!

1 2 3 Schtunk består av:
Josefine Andersson
Lasse Beischer
Dick Karlsson
Thomas Påhlsson


Med reservation för eventuella ändringar.

 

Besök hemsidaBesök på Facebook