Vår hemsida använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Om du vill veta mer om cookies, klicka här.

Södra teatern
Konsert

Ab-Soul [USA]

Djup och introspekt med eftertraktad Black Hippy-medlem

Biljettsläpp fredag den 17 mars klockan 10.00!

I takt med att våren smyger sig in i våra liv och värmer vinterns frusna själar känns det lite extra passande att få presentera en av Kaliforniens skönaste rappare till Sverige. Fredag den 16 juni blir det Black Hippy-häng på Kägelbanan – med Herbert Anthony Stevens IV, mer känd som Ab-Soul!

Supergruppen Black Hippy är älskade av många. Kendrick Lamar, Jay Rock och ScHoolboy Q (som nyligen gjorde Sverigebesök) – och kanske den mest aktuella av de fyra: Ab-Soul. Kaliforniarapparen har hyllats för sina djupa och introspektiva texter, kompletterat med ett sound som bäst kan beskrivas som ljudets motsvarighet till en varm och skön sommardag i Los Angeles. Aktuell med albumet Do What Thou Wilt. gläder vi oss nu enormt att få välkomna Ab-Soul till Kägelbanan.

XXL Magazine gav Ab-Souls senaste album betyget XL (4/5) och skrev:

”The kind of God level rapping that Ab-Soul showcases on Do What Thou Wilt means this album will exist predominantly in the headphones of those shrewd enough to understand”.

Man kanske inte måste ha en fil. kand. för att lyssna på Ab-Soul – men att hans texter besitter ett annat djup än många andra samtida artister är helt klart. Ab-Souls extrema popularitet märks också av det otroliga stöd han har i hela världen – och vilka artister och producenter som köar för att få jobba med Black Hippy-rapparen.


Presenteras i samarbete med Live Nation. Med reservation för eventuella ändringar.