Vår hemsida använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Om du vill veta mer om cookies, klicka här.

Södra teatern
Konsert

Anders Widmark

En av landets främsta musiker

Under våren med start den 7 april släpper Anders Widmark tre singlar med tillhörande filmer, där varje låt har sin egen unika berättelse. Anders har samarbetat med bland andra fotografen Mattias Klum och musikproducenten Viktor Ax.  Dessa singelsläpp kulminerar sedan i två konserter, den 21 maj  på Svandammshallarna i Uppsala och den 26 maj på Kägelbanan i Stockholm!

Pianisten, sångaren och kompositören Anders Widmark är en sann legend. 16 album, dubbla grammisutmärkelser och samarbeten med artister som Louise Hoffsten, Salem al Fakir och Helen Sjöholm talar sitt tydliga språk, Anders Widmark är en av landets främsta musiker!

Konserterna på Svandammshallarna i Uppsala och på Kägelbanan i Stockholm kommer bjuda på en musikalisk resa genom Anders låtskatt fram till idag på ett sätt som man kanske inte är helt van med, men som ändå känns rätt. Anders har tagit sin musikaliska resa till nästa nivå, och i slutet av maj vill han dela det med er.

Gästartist: Sara Isaksson

Band:

Anders Widmark – piano, sång

Tom Beimel – DJ

Peter Bylin – trummor

Zoie Finer – sång

Johan Lindbom – bas

 


Presenteras i samarbete med Brink & Berger. Med reservation för eventuella ändringar.