Vår hemsida använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Om du vill veta mer om cookies, klicka här.

Södra teatern
Humor / Teater

Anna Blombergs värld

En av landets främsta komiker på Sverigeturné!

Komikern Anna Blomberg är känd för sina träffsäkra imitationer och karaktärer. I sin föreställning Anna Blombergs värld får publiken möta hennes parodier på bland annat Jimmie Åkesson, Elisabet Höglund, Lill-Babs och Maria Montazami men även flera nya karaktärer. Dagens Nyheter skriver att vårens föreställningar i Stockholm är "långt mer än bara roligt, det är starkt, snyggt, till och med lite viktigt”. Nu är det klart att den hyllade föreställningen får en fortsättning i höst.

Anna Blomberg tar sin show på en lång Sverigeturné.

Många av dessa karaktärer väntar publiken i den avskalade showen Anna Blombergs värld, där Anna Blomberg endast delar scen med musikern Gregor Bergman och en säck peruker.

– Någon sa att föreställningen och mina nio olika karaktärer är som ett tvärsnitt av dagens samhälle på en timme och tjugo minuter. Det kan nog ligga något i det, säger Anna Blomberg.

 


Presenteras i samarbete med CS Nöje. Med reservation för eventuella ändringar

Besök hemsida