Vår hemsida använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Om du vill veta mer om cookies, klicka här.

Södra teatern

Klubb

Baba Sonic – DJs: Christian Berg (Kite), Nicole Sabouné mfl

Stockholms bästa indieklubb håller öppet till 04!

2016 fyller vi 15 år som indieinstitution i Stockholms nattliv och vi fortsätter såklart med extra allt med indie, pop, luftiga basgångar och allsång en gång i månaden på Södra Teatern. Lördagen den 7 maj har vi bjudit in Nicole Sabouné och Christian Berg ifrån KITE b la och denna kvällen har vi öppet ända till 05!...

Christian Berg (KITE) (DJ-set)
Det pratas fortfarande om och kommer att göras lång tid framöver om KITEs konserter i höstas på Naturhistoriska riksmuseets biokupol Cosmonova med nordens största bioduk som bakgrund, lägg till flera utsålda turnéer, lysande recensioner som t ex från Dagens Nyheter – ”Duon Kite är det bästa man kan uppleva live” och episka poplåtar så är det en självklarhet att vi måste bjuda in Christian Berg ifrån KITE för ett DJ-set. Christian har också ett tidigare förflutet i hyllade banden Yvonne och Strip Music.

Nicole Sabouné (DJ-set)
Nicole slog igenom med sitt debutalbum Must exist 2014. Musiken har tydliga referenser till det tidiga 80-talets postpunk och orkestrar som Joy Division och Siouxsie and the Banshees, samt rockikonerna David Bowie och Patti Smith.
I höstas fortsatte hon sin resa med fullängdaren Miman som hyllats unisont av svensk press.
“Fullträff som locker fram det vackra i mörkret” – Gaffa (6 av 6)

DJs:
Christian Berg (KITE) (DJ-set)
Nicole Sabouné (DJ-set)
Peter Lavfors (Baba Sonic)
Christian Lilja (LL Agency/Baba Sonic)
Jacob Hallerström (Mama Sonic)