Vår hemsida använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Om du vill veta mer om cookies, klicka här.

Södra teatern
Klubb

Baba Sonic

Premiär för sista säsongen

B▲B▲ SONIC

Först av allt vill vi börja med att tacka dig kära gäst. Utan dig inget Baba. Inget famlande, inget ramlande och inga kokande dansgolv. Det dansgolv som blivit själva hjärtat, själva symbolen för Baba Sonic genom åren. Nu är det alltså dags för Stockholms och Sveriges äldsta indieklubb att kila vidare. Det har varit 17 magiska år med kärlek, allsång och dans i absurda mängder. Tack!

Vi kickstartar denna Baba Sonics sjuttonde och sista säsong med en hejdundrande premiärfest. Detta blir första festen i en serie av fyra med Södra Teaterns nya 03-tillstånd. Att Stockholms Stad tar ett beslut som för nattlivet framåt, det ska såklart också firas.

Under våren kommer vi att bjuda in många favoriter till vårt DJ-bås. Dels människor som betytt mycket för Baba Sonic genom åren, men också nya gäster som vi gillar. Självklart blir det en hel del överraskningar också!

Första festen går av stapeln den 23/2. Resident-dj’s Peter Lavfors och Christian Lilja står som vanligt i DJ-båset med gäster.


Med reservation för eventuella ändringar.

Besök på Facebook