Vår hemsida använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Om du vill veta mer om cookies, klicka här.

Södra teatern
Dans / Konsert

Beauty and the Beast

Dansföreställning & rockkonsert i ett

Beauty and the Beast är en hyllning till rock’n’roll, frihet, dans, kärlek, lust och rädsla. Glöm minimalism och allt du trodde att du visste om god smak. Det blir en spektakulär föreställning med rök, vind, episk ljusshow, röstsolon och hög energinivå!

”Feministisk rock’n’roll med enorm energi”…”… ett explicit queert och normbrytande koncept där kvinnor gör saker på scenen som brukar vara förbehållet män.”  – Svenska Dagbladet

Du vill luta dig fram och sedan tillbaka i din stol. Du känner dig trygg nu men vet att du är med om något farligt. Det är en plats där skönhet möter odjur i en värld var allt är möjligt. Kom som du är och låt INGEN påstå något annat.

Beauty and the Beast har vunnit Prix Jardin d’Europe på Impulstanz i Wien och är skapad och framförd av koreograferna Amanda Apetrea och Halla Ólafsdóttir featuring Lisen Rosell. Chrisander Brun är ljusdesigner.


Presenteras av Riksteatern. Med reservation för eventuella ändringar.

riksteatern_logo_invert