Vår hemsida använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Om du vill veta mer om cookies, klicka här.

Södra teatern
Klubb / Övrigt

Black Vogue – releasegala

Släppfest med Joy, Kristin Amparo live och DJ Hasan Ramic, ALoweThing m.fl.

För att fira Europas första sminkbok för mörkhyade, Black Vogue – Skönhetens nyanser, bjuder Södra Teatern, Facebookgruppen Black Vogue och förlaget Rabén och Sjögren in till bokrelease och gala på nyrenoverade Kägelbanan lördagen den 10 september. Vi bjuder på afrikansk musik och dans, produktpresentationer, tips från boken och fest hela natten. Dessutom uppträder Joy Mbatha och Kristin Amparo med band!

Nyligen utkom författaren Lovette Jallow med inspirationsboken Black Vogue – Skönhetens nyanser, en för Europas unik bok om skönhet för mörkhyade kvinnor, män och icke könsbinära. Detta firas nu med en Black Vogue-gala för 1 000 gäster på Kägelbanan med sina nyrenoverade pelare i svart och guld - kvällens tema.

Galakvällen inleds med boklansering och samtal med författaren och skapare av Facebookgruppen Black Vouge. Det kommer ges massor av tips och inspiration kring makeup för mörkare hudtyper, både för nybörjare och mer avancerades sminkartister. Därefter blir det uppträdanden och fest hela natten lång. På scen ser vi bland andra Joy Mbatha och Kayo och i DJ:båset DJ Amber och DJ Eimi Divine, Hasan Ramic (Hammer Time) & Alowething Steiner (SÅS).

Inglot Sverige, NYX kosmetika, Luam hår, Lebay.se och Asase Africa kommer att visa upp några av sina mest populära produkter på marknaden.

Föranmälan för programmet kl 18-22 här.


Presenteras i samarbete med Rabén & Sjögren och Black Vogue. Med reservation för eventuella ändringar.