Vår hemsida använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Om du vill veta mer om cookies, klicka här.

Södra teatern
Klubb

Breffa mfl

Hiphop, RnB och latinska vibes

Breffa släppte nyligen låten Älskar När Du Hatar som är den färskande bland låtarna, och snart kommer även den officiella videon till låten Dog Gang men ska vi tipsa om en låt som vi tror att ni skulle kunna gilla så är det denna.

Nebay Araya
Nebay Araya en ung kille med glimten i ögat. Han signade nyligen med det mytomspunna bolaget RHM, Respect My Hustle - med bl.a Michel Dida och Adam Tensta - som har sprutat ut talanger så som stjärnskottet Silvana Imam. Vänta dig skön R&B som toppas med clean hiphop. SoundCloud >>>

Elias Einhyrning
Elias är, för Stockholmspubliken, inte helt okänd sedan tidigare. Han har på sistone spelat på klubbar som Lajka (Hornhuset, Hornstull) och har tidigare gjort ett antal spelningar på populära sommarklubben Sommar! Denna fredag levererar han ett trap-set uppblandat med melodisk hiphop.

Vi har även backup från grymma David X som fyller stället med latinsk kärlek som sprudlar likt bara latinska vibes kan sätta ett hjärtats takt från otakt till i takt.

Inträdet gäller även till Mosebacke Etablissement där Sharareh och Sanne kör tung hiphop!