Vår hemsida använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Om du vill veta mer om cookies, klicka här.

Södra teatern
Konsert

Broken Twin [DNK]

Känslosam pop

OBS! Konserten är tyvärr inställd!

Den danska singer-songwritern Broken Twin har mötts av hyllningar världen över för sin känslosamma och vackra pop. I april återvänder hon till Sverige för tre efterlängtade spelningar i Stockholm, Göteborg och Malmö.

Majke Voss Romme, eller Broken Twin som hon kallar sig, drog först till sig uppmärksamhet med sin självsläppta debut-EP Hold On To Nothing 2012 ,som hyllades av bland annat Pitchfork och NME. ANTI- Records (Nick Cave, Tom Waits, Kate Bush) var bland de som fick upp ögonen för Broken Twin, och Romme blev den första skandinaviska artist att skriva på för det anrika skivbolaget. Debutalbumet May släpptes förra året och hyllades av en enad kritikerkår världen över som en av Skandinaviens mest imponerande nya artister, med en röst och låtskrivartalang utöver det vanliga.

I somras gjorde Broken Twin gjorde ett makalöst framträdande under Way Out West och den sista helgen i april återvänder hon äntligen för besök på Stenhammarsalen i Göteborg, Södra Teatern i Stockholm och Victoriateatern i Malmö.


I samarbete med Luger.

Med reservation för eventuella ändringar.