Vår hemsida använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Om du vill veta mer om cookies, klicka här.

Södra teatern
Konsert / Övrigt

Bubbelbrunch & bossa nova

Sip sip hurray!

Toppa brunchen med bubblor. Nu erbjuder vi cava och champagne till bättre priser under brunchen. Kom i lördagsmood med bubbel, Bellinis, Mimosas och Virgin Marys till toner av skön bossa nova.

På brunchbuffén finns allt från kallskuret, pannkakor, nygräddade våfflor och varmrätter till ostar med marmelad och en mängd olika sallader. Dessutom rätter som hör julen till. Särskild plats bereder vi åt våra vegetariska läckerheter. Kaffe och/eller te ingår.

Deise Andrade sjunger brasiliansk musik – bossa nova och samba står hennes hjärta närmast. Hon har delat scenen med  brasilianska och svenska välkända jazzmusiker. Just nu satsar Deise Andrade på ett album i eget namn producerat av Frigazz Entertainment.

Sthlm Bossanova Duo – Cesar Ruzieska (gitarr) och Mattias Ström (piano) är en del av bandet Sthlm Bossanova Quartet som har spelat samba och bossa tillsammans i 16 år. Under brunchen spelar de som duo med både eget material och väl valda låtar från Brasiliens rika musikhistoria.

Musiken framförs i den större matsalsdelen på Mosebacke Etablissement. Det mindre Cornelisrummet i restaurangens inre del passar bäst för den som önskar mer avskild placering och lägre volym.

Bokningsbara sittningar är klockan 11.00, 11.30, 13.30 och 14.00. Sittningstiden är två timmar. 

13 januari: Mattias Ström
20 januari: Mattias Ström
27 januari: Mattias Ström

3 februari: Deise Andrade
10 februari: Mattias Ström
17 februari: Deise Andrade
24 februari: Mattias Ström

3 mars: Mattias Ström
10 mars: Deise Andrade
17 mars: Deise Andrade
24 mars: Mattias Ström
31 mars: Deise Andrade

7 april: Mattias Ström
14 april: Deise Andrade
21 april: Mattias Ström
28 april: Deise Andrade

5 maj: Mattias Ström
12 maj: Mattias Ström
19 maj: Deise Andrade
26 maj: Mattias Ström


Med reservation för ändringar.