Vår hemsida använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Om du vill veta mer om cookies, klicka här.

Södra teatern
Konsert / Övrigt

Bubbelbrunch & bossa nova

Sip sip hurray!

Toppa brunchen med bubblor. Nu erbjuder vi cava och champagne till bättre priser under brunchen. Kom i lördagsmood med bubbel, Bellinis, Mimosas och Virgin Marys till toner av skön bossa nova.

På brunchbuffén finns allt från kallskuret, pannkakor, nygräddade våfflor och varmrätter till ostar med marmelad och en mängd olika sallader. Särskild plats bereder vi åt våra vegetariska läckerheter. Kaffe och/eller te ingår.

Deise Andrade sjunger brasiliansk musik – bossa nova och samba står hennes hjärta närmast. Hon har delat scenen med  brasilianska och svenska välkända jazzmusiker. Just nu satsar Deise Andrade på ett album i eget namn producerat av Frigazz Entertainment.

Sthlm Bossanova Duo – Cesar Ruzieska (gitarr) och Mattias Ström (piano) är en del av bandet Sthlm Bossanova Quartet som har spelat samba och bossa tillsammans i 16 år. Under brunchen spelar de som duo med både eget material och väl valda låtar från Brasiliens rika musikhistoria.

Musiken framförs i den större matsalsdelen på Mosebacke Etablissement. Det mindre Cornelisrummet i restaurangens inre del passar bäst för den som önskar mer avskild placering och lägre volym.

Bokningsbara sittningar är klockan 11.00, 11.30, 13.30 och 14.00. Sittningstiden är två timmar. 

7 okt: Deise Andrade 
14 okt:
 Sthlm Bossanova Duo
21 okt: 
Deise Andrade 
28 okt: 
Sthlm Bossanova Duo

4 nov: Deise Andrade 
11 nov: 
Sthlm Bossanova Duo
18 nov: 
Deise Andrade 
25 nov: 
Sthlm Bossanova Duo

2 dec: Deise Andrade
9 dec: Sthlm Bossanova Duo
16 dec:
 Deise Andrade


Med reservation för ändringar.