Vår hemsida använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Om du vill veta mer om cookies, klicka här.

Södra teatern
Konsert

Christian Kjellvander

Med musiker från Göteborgs Symfoniorkester

I februari ger Christian Kjellvander med band en exklusiv konsert på Södra Teatern - detta i sällskap med musiker ur Göteborgs Symfoniorkester, under ledning av dirigent Martin Schaub.

Samarbetet mellan Christian Kjellvander och Göteborgs Symfoniorkester har pågått i flera år och kulminerade 2013 i det kritikerrosade albumet The Pitcher. Albumet togs emot med ord som ”Christian Kjellvander väljer den vackraste vägen från A till B” (Sydsvenskan) och ”ett kompetent och vackert exempel på att mindre faktiskt kan vara mer” (Rockfoto).

Samarbetet med symfoniorkestern hyllades även live. Inte minst på den slutsålda spelningen på Stenhammarsalen i Göteborg, där fem fyrar och orden ”det är så bra att jag får nypa mig i armen” (GP) fick beskriva stämningen.

Konstellationen Christian Kjellvander med band, tillsammans med musiker från Göteborgs Symfonikorkester har gjort ett antal spelningar tillsammans - dock aldrig i Stockholm. Vi räknar inte med någonting annat än magi när det hyllade samarbetet intar Södra Teatern.

Presenteras i samarbete med Luger. Med reservation för eventuella ändringar.

Besök hemsidaBesök på Instagram