Vår hemsida använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Om du vill veta mer om cookies, klicka här.

Södra teatern
Klubb / Konsert

Club King Kong

Valborgsmässopunk och politik

Club King Kong är tillbaka på Södra Teatern. Denna gång i samarbete med ABF Stockholm. Kvällen är en del av projektet Förändringen, ABF:s återkommande events för att belysa och problematisera kopplingen mellan kultur och politik.

På scen ställer vi ett antal band ur såväl ABF Stockholms musikverksamhet som ur Club King Kongs nätverk. Klara band än så länge är Varsel och Krossa Allt som bägge gör sin debutspelningar, men bägge är fyllda med erfarenhet från andra band. Mer info och fler band tillkommer.

KROSSA ALLT (LIVE)
Krossa allt är en nybildad studiecirkel hos ABF Stockholm. Den saknar tydligt mål och riktning men när en enkel önskan: att krossa allt. Medlemmar från avsomnade band som Autisterna och Avtalet, en hårdrockande östgöte och cirkelledaren Maja ses en gång i veckan för att tillsammans lära sig mer om punkmusik. Men det blir mest en massa prat, om jobbet och pop och Netflix så klart.
Nu är det mer känslor än politik som avhandlas, men det privata är ju också politiskt. Det är sen gammalt.

VARSEL (LIVE)
Varsel är en feministiskt, musikaliskt, kunskapsutjämnande punkprojekt med massa hämningar som vi jobbar på. Varsel vill och behöver inte bli upptäckta, vi upptäcker varandra hela tiden.

I DJ-båset gästas Club King Kongs residenter av Katja och Johan från klubben Death Or Glory som bjuder på dansanta toner med viktiga budskap.

 


Med reservation för eventuella ändringar. Kvällen arrangeras av Kulturföreningen Donkeyboys och ABF Stockholm. I samarbete med Södra Teatern och Arrangörsmaskinen.

Besök på Facebook