Vår hemsida använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Om du vill veta mer om cookies, klicka här.

Södra teatern

Konsert / Övrigt

Cocktail­brunch

Festbruncha med drinkar och bossa nova

Södermalm är precis som Manhattan en lång ö, men där slutar nog likheterna om vi ska vara ärliga. Men det hindrar oss inte från att låna hem en riktig New York-favorit: cocktailbrunchen!
Till tonerna av lite lagom sval och dekadent bossa nova, framförd live, njuter du av en urban brunchbuffé och klassiska brunchcocktails som mimosas och bellinis i vår avslappnade bistromiljö. Ta en paus i helgshoppingen, börja festen tidigt och kom i säng i tid - eller fortsätt hela natten! Nu finns ingen anledning att vänta tills solen gått ner med att samla ihop gänget och göra stan.

Musiken framförs  i den större matsalsdelen på Mosebacke Etablissement. Det mindre Cornelisrummet i restaurangens inre del passar bäst för den som önskar mer avskild placering och lägre volym.

Höstens brunchartister:

3 September: Tommy Löbel
10 September: Deise Andrade
17 September: Sthlm Bossanova Duo - Cesar Ruzieska & Mattias Ström
24 September: Deise Andrade
1 Oktober: Sthlm Bossanova Duo - Cesar Ruzieska & Mattias Ström
8 Oktober: Deise Andrade
15 Oktober: Sthlm Bossanova Duo - Cesar Ruzieska & Mattias Ström
22 Oktober: Deise Andrade
29 Oktober: Deise Andrade
5 November: Sthlm Bossanova Duo - Cesar Ruzieska & Mattias Ström
12 November: Deise Andrade
19 November: Sthlm Bossanova Duo - Cesar Ruzieska & Mattias Ström

Den brasilianska sångerskan Deise Andrade har delat scen med storheter som Simone Moreno, Magnum Coltrane och grupper som Pagode de Norte och Pan Brasil. Deise sjunger bossa nova, samba och pagode.

Sthlm Bossanova Duo är Cesar Ruzieska (gitarr) och Mattias Ström (piano), till vardags del av bandet Sthlm Bossanova Quartet som har spelat samba och bossa tillsammans i 16 år. På Mosebackes brunch spelar de som duo med både eget material och väl valda låtar från Brasiliens rika musikhistoria.