Vår hemsida använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Om du vill veta mer om cookies, klicka här.

Södra teatern
Klubb / Konsert

Coco Transistor

EP-release och videopremiär med Cosima

Coco Transistor är tillbaka på anrika Södra Bar och bjuder på EP-release och premiärvisning av en sprillans ny musikvideo denna juniafton!

COSIMA - EP-release och ​musikvideovisning!

Cosima har under två års tid arbetat fram sitt färgstarka uttryck och har haft den stora äran att samarbeta med The Fantastic Three i Mohave Media som producerat videon till debutsingeln Still I Know. Atmosfärisk pop, melankoliska melodier möter intrikata beats. Musiken är stundtals minimalistisk men växlar oftast om till en dramatisk ljudbild. Hon har en tydlig strävan att beröra omvärlden och fängsla sina åhörare.

Medmusiker: Ida Havsed – piano och kör, Olov Nordström – bas, synth och kör, Simon Hammarbacken – trummor och kör, Jonatan Larsson – percussion, synth, gitarr och kö​r

Sandra "Choco Canel" Bergman står för musikvalet före och efter spelningen och det innebär en salig blandning av soul, funk, jazz, beats, pop, electroswing mm.