Vår hemsida använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Om du vill veta mer om cookies, klicka här.

Södra teatern
Konsert

Elias

Gospelkörsångare och normbrytare

Med en röst som flyttar berg och skog och allt annat som kommer i dess väg har Stockholmssonen Elias fullkomligt knockat oss. Du har redan hört debutsingeln Revolution och kommer att få höra väldigt mycket mer i framtiden. I november gör Elias sin första egna konsert i fullskalig tappning på hemmaplan och den har alla förutsättningar att bli legendarisk. Biljetterna är släppta i detta nu! 

Elias är gospelkörsångaren och normbrytaren från Stockholm, med en röst som vid första lyssningen tycks tillhöra en betydligt mer erfaren soulsångare än en 19-åring. Skolad sedan tidig ungdom i Tensta Gospel Choir dröjde det inte länge innan Elias egna visioner blev verklighet – att skriva och framföra sin egen musik.

Medan hyllningskörerna om Elias hittills enda släppta singel – Revolution – går om varandra, riktas även lovorden mot de liveframträdanden som Elias har hunnit med. Inte minst senaste spelningen på Way Out West, där han visade vilken liga han spelar i. De lyckliga som var på plats fick höra smakprov på vad som komma skall, med höstens EP-släpp alldeles runt hörnet. Det här är en spännande resa vi alla har chansen att hänga på.


Med reservation för eventuella ändringar