Vår hemsida använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Om du vill veta mer om cookies, klicka här.

Södra teatern
Humor

En helkväll med Özz & Måns

Två svenska toppkomiker på scen

Özz Nûjen och Måns Möller kör en helkväll på Södra Teatern, det var längesen de lärde känna varandra men har inte stått på scen ihop så ofta.
Nu bjuder de på en helkväll full med underhållning med material från nu och då.

Om Özz Nûjen
På Svenska Standupgalan 2014 blev Özz Nûjen korad till Årets manliga komiker med motiveringen: ”Med en utstrålning som försätter berg och en vilja att förändra världen är han branschens ledstjärna. Han har visat att han vill och kan leda nationen men vi hoppas han förgyller våra scener i många år framöver.” Özz Nûjen är en av Sveriges största standup-komiker som varken räds att skämta om svenska vapenexporter eller pressa Norges förra statsminister Jens Stoltenberg om rasismen i vårt grannland.

Om Måns Möller
För den stora publiken är Måns Möller mest känd för sitt egna tv-program Cirkus Möller, men även som ständig panelmedlem i Time Out och som programledare för Extra Extra.

Hans humor är snabb, bred och vass. Måns är lite av en branschens retsticka när han gör parodier av kändisar och på kända företeelser.
Det är på scenen som Måns Möller verkligen kommer till sin rätt. I det spontana mötet med publiken blixtrar det av komiska infall. Han ses som landets bästa improvisatör och kan hålla en kärleksfull låda med en publik som viker sig av skratt.
Visst kan Måns humor hetta till lite, men den värmer alltid – inte bränns.

 


Presenteras i samarbete med Lifeline. Med reservation för eventuella ändringar.