Vår hemsida använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Om du vill veta mer om cookies, klicka här.

Södra teatern
Humor / Samtal

Flumskolan

Liveinspelad satirpodcast

Flumskolan har höstpremiär i Stockholm! Och vad passar bättre än att ta självaste stortjuren vid hornen? 1994 gav Norstedts ut den märkliga pamfletten På jakt efter spioner och scoop då citat "situationen blivit ohållbar". Det världen verkligen behövde var en bok av Jan Guillou där Jan Guillou besvara de frågor Jan Guillou tror att folk kan ha om Jan Guillou. Det blir lite IB-affär. Hur Janne blev journalist. Hur bra Janne var på att slåss när han gick i mellanstadiet. Hur lik Janne är Carl Hamilton. Hur snabbt Janne skriver en ny Hamiltonbok. Svaren är kanske många, men frågorna blir desto fler. Därför har studierektor Johannes Klenell återigen sammankallat de lärde i Flum för att svara på de stora frågor som väcks om. Ja. Jan Guillou.

Kom och se professor Tiina Rosenberg, radioproffset Linnea Wikblad, komikern Martin Soneby och skribenten Julia Skott ta sig an vad som kan bli det mest fantastiska avsnitt av Flumskolan som någonsin gjorts!!!

Flumskolan är en satirpodcast som görs av Aftonbladet Kultur och Galago. Den spelas in inför publik på Södra teatern i Stockholm.

 


Presenteras i samarbete med Galago. Med reservation för eventuella ändringar.