Vår hemsida använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Om du vill veta mer om cookies, klicka här.

Södra teatern
Klubb

Förbjudna teatern presenterar: Boddika [UK]

Kliv in bakom ridån till den mörka teatern där det tunga basmullret och de underbara människorna väntar på att förföra dig

Efter den mäktiga premiären med Gregor Tresher och Jessie Granqvist intar vi återigen Kägelbanan med techno och mystik! Djupt ner under Mosebackes ljuvliga terrass bjuder vi in till den "Förbjudna teatern" som är Techtropiks mörka, mystiska systerklubb.

I samarbete med Södra Teatern presenterar Kim Högstedt, Decadancia och 420 Group stolt en natt av techno, visuals, konst och kärlek under de historiska kullerstensgatorna på Södermalm. Kliv in bakom ridån till den mörka teatern där det tunga basmullret och de underbara människorna väntar på att förföra dig.

Natten till ära flyger vi in Boddika! Direkt från London kommer han tillsammans med Timpleton och våra egna residents från 420 Group och Decadancia stå för kvällens feta och svängiga musikridå.

Lineup
Boddika (Nonplus/Sunklo, UK)
Timpleton (Live)
Jeff Cooper (420 Group)
Pontus Johansson, Andreas Bigert & Tobias Edlund (Decadancia)

Visuals: Pontus Johansson (Decadancia)