Vår hemsida använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Om du vill veta mer om cookies, klicka här.

Södra teatern
Konsert

Good Harvest

Ung svensk duo frälser miljoner

Akustiska gitarrer, sammanflätad stämsång och en närmast instinktiv känsla för musikaliskt samspel – Americana-inspirerade duon Good Harvest som träffar rakt i hjärtat kommer till Södra Teatern i maj.

Hanna Enlöf och Ylva Eriksson träffades i ett folkpopband hemma i Falun och har spelat ihop sedan 15-årsåldern. När bandet skingrades fick de ta en spelning som duo och upptäckte omedelbart att de hade nästan allt musikaliskt gemensamt. Nu, som Good Harvest, är de Per Gessles nya skivbolag Space Station 12:s första release och fansen väntar spänt på debutalbumet.

”Första gången jag hörde Good Harvest blev jag helt knäckt av hur tight de sjunger. Det är otroligt skickligt gjort, samtidigt som det träffar en rakt i hjärtat.” – Per Gessle

I höstas gavs deras liveversion av Joni Mitchells Woodstock ut i väntan på duons första fullängdare. På bara två veckor sågs den nära två miljoner gånger på Facebook och Hanna och Ylva överväldigades av den positiva responsen. Nu kommer de till Södra Teaterns Stora Scen för att frälsa ännu fler med deras avskalade och vackra stämsång.

Läs stor intervju med Good Harvest i Gaffa här.


Presenteras i samarbete med Luger. Med reservation för eventuella ändringar.

Besök hemsidaBesök på Facebook