Vår hemsida använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Om du vill veta mer om cookies, klicka här.

Södra teatern

Klubb

Hammer Time – Live: Dricka [USA]

Med Alabamas nya trapstjärna live!

Okej, det är återigen dags för era pojkar att välsigna Södran med ännu en dos av urfuckning galore - som vi ju brukar göra.

Hasan "DJ Blåa Linjen" Ramic och Amat "DJ Fel Folk" Levin spelar alla dina gamla och nya favoriter inom hiphop, dancehall, afrobeats, r'n'b och allt annat som får dig att skrika "EIIIIWAAAA!"

Atlanta, Memphis, Houston, Miami och New Orleans är de fem stora städerna i den amerikanska södern som förknippas med trap. Precis i mitten av dessa giganter ligger delstaten Alabama, där alla influenser möts naturligt och fostrar talanger.

18-åriga Dricka, eller Dricka Henley som är hennes fullständiga namn, är bland de yngsta av dessa talanger. Hemma i Mobile, AL, har hennes snabba och hårda flow över 808:or och sköna melodier börjat koka på gatan. Dricka blandar texter om personlig egenmakt med levande förstahandsskildringar om det som sker på gatan levererat med en röst som kräver lyssnarens uppmärksamhet.

Dricka är i Sverige i september för att spela in nya låtar och kommer uppträda med ett showcase i Stockholm, Malmö och Köpenhamn.


Med reservation för eventuella ändringar.