Vår hemsida använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Om du vill veta mer om cookies, klicka här.

Södra teatern
Konsert

Hökartorget

Rundgång, småstadsromantik, smattrande trumslag och berörande pop

Utan vare sig skivbolag eller förlag i ryggen har popbandet Hökartorget från Hedemora i Dalarna skaffat sig en stor och trogen supporterskara runt om i landet, tack vare sina energiska livespelningar och fyndiga musikvideor. Låtar som ADHD-skalle och Även En Idiot har fått folk att dansa och sjunga med, och nytt material är på gång!

Under våren släpps singlarna Arbetslös och Bli Kvar. Och med förra årets hyllade skiva Alltid/Aldrig, samt flera bejublade livespelningar både på festivaler och klubbar i bagaget, är det nu dags för Hökartorget att inta Södra Teatern ännu en gång. Nu på Kägelbanan. Vänta dig rundgång, småstadsromantik, smattrande trumslag och berörande pop. Kort sagt: vänta dig Hökartorget!

De 50 första biljettköpen som genomförs via hemsidan belönas på plats med Hökartorgets Album Alltid/Aldrig på vinyl.

 ”Jag misstänker att Hökartorget har en anteckningsbok med en formel över de optimala proportionerna Hellström, Imperiet och Born To Run” - DT

” Hökartorget är som en vitamininjektion” - OT

 ”En uppvisning i charmig indiepop” -  GAFFA

 ” Deras energi, deras gitarrer, deras driv, energi och inte minst deras politiska medvetenhet som blandas med en skön distanserad humor. Det är gjort med så mycket kärlek och med så mycket spelglädje att det inte går att värja sig mot det.” – Djungeltrumman.se

 


Med reservation för eventuella ändringar.

 

Besök hemsidaBesök på Twitter