Vår hemsida använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Om du vill veta mer om cookies, klicka här.

Södra teatern
Konsert

Intim middag med Tom Levin

Avskalad middagskonsert på Mosebacke

Svenska singer-songwritern Tom Levin har gett ut sex album, spelas regelbundet på amerikansk radio och har bland annat vunnit pris som årets manliga artist i USA. Hans musik har kallats genreöverskridande indie-folk och recensenter har jämfört honom med storheter som Tom Waits och Johnny Cash.

Tom växte upp och bor i Sverige, men upptäckte att han kunde sjunga som utbytesstudent i Alaska och började skriva låtar när han bodde i Australien. 2006 vann han NMW Award i USA för Årets manliga artist och 2015 mottog han Live at Hearts pris som Årets låtskrivare.

Nu kommer han till Södra Teaterns intima restaurang Mosebacke Etablissement, och ger där två vardagsrumskonserter för sittande middagspublik. Vänta inte med att boka bord – det kommer bli en magisk kväll för ett lyckligt fåtal!

Om du vill veta mer om Tom kan du lyssna på hans självbiografiska låt ”Once I Almost Killed A Horse” eller besök tomlevin.com.


Med reservation för eventuella ändringar.