Vår hemsida använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Om du vill veta mer om cookies, klicka här.

Södra teatern
Humor / Klubb / Performance

It’s Mother­f***ing Tea Time

Barnförbjuden afternoon tea

Martin ”Miss Inga” Johansson tar inför fjärde säsongen av It´s Motherf***ing Tea Time bingospelet till en helt ny nivå med hjälp av lite stöldgods från Lewis Carrolls Alice i Underlandet. På grund av det stora publiktrycket flyttas det spektakulära kalaset, som har nypremiär lördag den 25 februari, till större lokaler i Södra Teaterns undre värld, Kägelbanan. Ingen går säker när Miss Inga, i en uppskruvad tolkning av Alice, kommer upp på scen uppbackad av både dansare, akrobater och kända gästartister.

Att showen, It´s Motherf***ing Tea Time, blivit en sådan braksuccé är egentligen lika ologiskt som Alice äventyr i Underlandet. Men likväl är succén ett faktum, och nu drar det igång igen efter en bejublad turné i Sverige med stopp på bland annat Storsjöyran, i Kungsträdgården och i självaste Globen.

It’s Motherf***ing Tea Time blir denna gång pampigare och snuskigare än någonsin. På agendan står förutom Miss Inga även storslagna shownummer med dansare och akrobater i världsklass. Tillsammans med hemliga gästartister utlovas den mest fartfyllda lördagseftermiddagen någonsin. Publiken kommer i vanlig ordning att bjudas på klassisk afternoon tea med en nervkittlande bingoliknande tävling där ingen kommer undan Miss Ingas vassa tunga och fräckhet. Varierande vinster utlovas som inkluderar allt från dyra märkeskläder till manlig striptease.

Showen har beskrivits som Vild, rolig och sexig av Jessica Gedin i SR P1s program Spanarna. En av Sveriges största bloggerskor och Instagramfenomenet Kenza Zouiten skrev på sin blogg att det var svinkul men även den sjukaste showen hon skådat. Miss Inga har även blivit kallad Sveriges svar på Ricky Gervais i Adam Alsings podcast Adam och Kompani.

”Jag vet ärligt talat inte varför publiken betalar pengar för att eventuellt bli förnedrade av mig, men denna säsong lovar jag att vara snyggare, mer vältränad och elakare än någonsin!” – Miss Inga.

Håll i hatten, snart faller vi alla ner i Alice hål till underjorden, till Kägelbanan, för dekadent och barnförbjuden underhållning med litterära förtecken. Som ständiga sidekicks och assistenter ser vi Kim Högstedt alias Hattmakaren, CK alias Drottning Hjärter Dam och den manliga modellstrippan Karl of Sweden alias den Erotiska Vita Kaninen.


Förköpspriset för spektaklet är 250 kr och då ingår sittplats, tävlingsbricka, klassiska scones, cream cheese, hemmagjorda marmelader, cupcakes och snittsmörgåsar samt rykande varmt te och kaffe. I baren serveras öl och vin och andra alkoholhaltiga drycker. Priset för drop-in-platser (barplatser) är 200 kr och dessa släpps till försäljning först när sittplatserna är slut. Ytterligare barplatser släpps i entrén!

OBS! Vill du vara garanterad att sitta med ditt sällskap? Kom i tid. 15.30 anpassar vi placeringen efter de som har anlänt, detta för att showen ska bli så trevlig som möjlig för er i publiken och artisterna på scen.

OSS_2039OSS_2439

OSS_2576OSS_2837

OSS_2408OSS_2782

OSS_2543OSS_2456qx