Vår hemsida använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Om du vill veta mer om cookies, klicka här.

Södra teatern
Konsert

Jul med Franska Trion

Explosiv konstellation som är lätt att älska

Biljettsläpp onsdag den 6 september!

Nu är det åter dags att fira jul med Franska Trion! I slutet av september släpps trions åttonde album Los Angeles, och den 9 december bjuder bandet på sina egensinniga låtar på Kägelbanan!

Franska Trions musik är svår att beskriva men lätt att älska. Kanske är det någon slags rock. Eller blues, eller jazz. Den passar inte in någonstans men ändå överallt. Texterna är ett kapitel för sig, banala och mångfacetterade, lustiga och hemska, sorgliga och hoppfulla.

Levererat av frontfiguren Matti Ollikainens passionerade, desperata och fullständigt oförställda röst. Tillsammans med vapendragarna Thommy Larsson (trummor) och Viktor Turegård (bas) är det en konstellation som fullständigt exploderar live.

Vi ser fram mot att höra nytt material men såklart också att det blir några sånger från bandets klassiska julskiva Våra mest älskade julsånger. Förutom detta så kommer tomten på besök och delar ut julklappar, och i baren kan du ta dig en jul-shot. Inte annat än att man längtar till juletid!


Med reservation för ändringar.