Vår hemsida använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Om du vill veta mer om cookies, klicka här.

Södra teatern
Konsert / Övrigt

JULBRUNCH

Minijulbuffé och livemusik

Mosebacke Etablissement är Södra Teaterns restaurang. Under december består brunchen av vegetariska och ickevegetariska godsaker från vårt julbord. Ett julbord i miniformat helt enkelt. Ta en paus i julklappsshoppingen, hämta nya krafter och kom i stämning inför dopparedagen.

Helgbrunch med livemusik blir det varje lördag kl 12:00 mellan 26/11-17/12. 

Pianots Don Juan, Daniel Kurba kommer att servera er örongodis av samma toppkvalitet som maten på era tallrikar. Ni kommer att få höra julsånger från förr, en och annan evergreen samt en massa hitlåtar tolkade på det mest oförskämda sätt. Önskningar mottages tacksamt och spelas ifall så begärs!

Musiken framförs i den större matsalsdelen på Mosebacke Etablissement. Det mindre Cornelisrummet i restaurangens inre del passar bäst för den som önskar mer avskild placering och lägre volym.

I våra barer och i restaurangen tar vi endast emot betalning med kort.

Vi rekommenderar bordsbokning!

Pris per person: 275 kr
Priser för barn:
0-8 år 10kr gånger ålder på barnet (Exempel: 4 år = 40kr).
9-12 år 160kr

Meddela oss gärna på förhand om du medtar barnvagn. Personalen hjälper dig gärna att hitta en bra parkeringsplats - av utrymningsskäl har vi tyvärr inte plats för barnvagn vid bordet.