Vår hemsida använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Om du vill veta mer om cookies, klicka här.

Södra teatern
Humor / Konsert / Övrigt

Julgala för Syriens folk

Med Lill Lindfors, Magnus Betnér, Julia Frej m.fl.

Många har blivit berörda av folkets, inte minst barnens, lidande i det krigsdrabbade Syrien. Nu finns chansen att bidra - bara genom att gå på en julgala! Varför inte byta företagets årliga julbordsfrossa mot ett evenemang som gör skillnad?

Syriengalan har något för alla; från ett framträdande av en av våra mest folkkära artister, Lill Lindfors, till den vasse stå-upp-komikern Magnus Betnér. Lyssna till hyllade unga stjärnskott som Julia Frej och Kristina Issa, stämningsfull syrisk poesi och syrisk musik från Re:Orients Burst of Sparks. Plus konstauktion och publiköverraskningar!

Vi får också höra integrationskören Gränslösa röster – en kör som består av asylsökande, nyanlända och etablerade svenskar. Kören vill återspegla det moderna Sverige och använder sång och musik för att skapa möten och relationer mellan människor med vitt skilda bakgrunder. Kören startades på initiativ av bland annat Milischia Rezai i samarbete med Södra Teatern.

Alla intäkter skänks via politiskt obundna Föreningen Syrien Sverige och UNICEF. Varmt välkomna till en kväll i medmänsklighetens tecken!


Med reservation för eventuella ändringar.

Besök hemsida