Vår hemsida använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Om du vill veta mer om cookies, klicka här.

Södra teatern
Humor / Teater

Jungfruföderskan

Vad gör man om ryttaren på den vita springaren verkar tappat GPS:en?

På Maria Bebådelsedag har humorföreställningen Jungfruföderskan premiär på Södra Teatern, Mosebacke Etablissement.

Det blir en resa med ståuppkomikern Cecilia von Strokirch, och hennes vingliga äventyr med ofrivillig karllöshet, letande efter sin flickvänspotential och att ha sin bästa dejt på Storken i Köpenhamn. Jungfruföderskan handlar om att våga erkänna sin längtan även om den strider både mot svensk lag och hur man trodde livet skulle bli. Är familjen helig eller man få göra precis hur som helst?

Cecilia von Strokirch är själv frivilligt ensamstående och har uppträtt på Sveriges stand up-scener sedan 2006. De senaste åren har hon turnerat flitigt med föreställningen En Jojobantares Bekännelser. Cecilias stand up är alltid vass, personlig och drar ner brallorna på idiotin. I Jungfruföderskan kommer hon på ett norm- och samhällskritiskt sätt beskriva vad som händer när man försöker lyckas bli som folk är mest trots att det skaver.

Besök på Facebook