Vår hemsida använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Om du vill veta mer om cookies, klicka här.

Södra teatern
Humor / Teater

Kalle Haglund… och den stora skogen

En liten pärla som avhandlar det vi alla kämpar med – Livet

Kalle Haglund är tillbaka! Det är åter dags för publiken att fängslas av denna gängliga, poetiska, ängsliga, finurliga, modiga, humoristiska och mystiska scenpersonlighet.

Kalle Haglund ...och den stora skogen är en knapp timslång pärla som på ett briljant, naket och humoristiskt sätt avhandlar det vi alla kämpar med – Livet. Fast till skillnad från de flesta av oss, ser Kalle Haglund detaljerna vi andra skyndar förbi. En efter en plockar han upp dem i ljuset och skapar ett vackert pussel.

Kalle Haglund är komiker, poet, musiker, författare och artist. För Riksteatern har han skrivit och medverkat i bland annat Vem har lurat barnen? tillsammans med artisten Laleh, och Lätt autistiska särintressen tillsammans med musikern Markus Jägerstedt. Kalle har också skrivit boken Mellanstadier och manus till den prisbelönade filmen Lycka till och ta hand om varandra.