Vår hemsida använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Om du vill veta mer om cookies, klicka här.

Södra teatern
Konsert

KARIN PARK

Mörk rock-pop-synth

Support: Pheeyownah

Sedan hennes senaste album Highwire Poetry 2012 har Karin Park utvecklat sina råa talanger och gått från elektro-pop till mörkare territorier. Hennes nya album Apocalypse Pop levererar just det, rock-pop-synth låtar med förföriska refränger, glaserad med djupt personliga texter. Karin berättar en historia från början till slut. Varje låt känns som en redogörelse och hon ackompanjerar dem med en magisk kombination av heta beats, hårda trummor, delikata pianoslingor och en touch elektronika.

Med titlar som Life is Just a Dream, Shake With The Devil, Opium and Look What You've Done är det apokalyptiska temat genomgående. Varje låt har en egen personlighet som blir starkare och starkare för varje lyssning, tillsammans med Karins enkla vokaler och talang. Karin skiljer sig från andra popartister. Hon gör sin musik på sitt egna sätt och hennes röst skriker passion och driv, även fast hon sjunger med lätthet och känsla utan oro.

Att se Karin Park live är en upplevelse sällan skådad. Med en otrolig energi tar hon sig ann scenen och gör den till sin. Hon är en artist som måste upplevas och det kommer ni nu få göra. Hennes kommande album Apocalypse Pop släpps i slutet av mars och i och med det startas en albumturné. Nu kommer Stockholm få chansen. 1 April kommer hon till Södra Bar på Södra Teatern för att servera något alldeles extra. Vi hoppas ni är redo.

 


Med reservation för eventuella ändringar.