Vår hemsida använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Om du vill veta mer om cookies, klicka här.

Södra teatern
Klubb

Klubb Hymn

Hymn <3 Roskilde Festival

HYMN bjuder in till Roskilde Festival-förfest på Södra Teatern! Kom och dansa till peppig festivalmusik, festivalstylas och tävla om biljetter till Skandinaviens fetaste festival!

Kvällen till ära gästas vi av Festivalpodden i DJ-båset, som kommer spela festivalhits och Roskildeaktuell musik. Dessutom gästas vi av Roskilde Road Trip som kommer festivalstyla alla som vill och som tävlar ut biljetter till den som kan komma på den bästa fejkade festivalhistorien. Så kom till Södra Teatern och festa som om Roskildefestivalen redan dragit igång!

HYMN – Musikmagasinet HYMN startade i april 2015 med ambitionen att vara nätets nördigaste musikmagasin. Parallellt med att skriva om musik har vi också klubbar i Stockholm, Göteborg och Malmö.

FESTIVALPODDEN – Festivalpodden är podcasten som synar festivaler och annat nöjesrelaterat kring det. Vid rodret hittar vi festivalveteranerna och de självutnämnda festivalexperterna Linus Bjarnelo och Caroline Dickson.

ROSKILDE ROAD TRIP – Roskilde Road Trip tar Roskildes unika festivalkänsla hela vägen från Stockholm ner till festivalen, med roliga pre-events där du kan tävla om grymma priser och möta andra festivalsugna och även en Road Trip till själva festivalen där vi åker ner och campar tillsammans!


HYMN har ambitionen att vara nätets nördigaste musikmagasin. Med fokus på kvalitet och kunskap både vad gäller text och bild levereras dagligen reportage, recensioner, intervjuer, krönikor och tips. Målet är en musikbevakning som når långt utanför den kommersiella sfär som redan får plats i svensk media. Vi strävar efter ett innehåll präglat av mångfald och jämställdhet.