Vår hemsida använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Om du vill veta mer om cookies, klicka här.

Södra teatern
Klubb

KLUBB POPAGANDA

Live: LINN KOCH-EMMERY & LOCALS // DJ's: POPAGANDAMINISTERIET

Den 6 april är det dags för Föreningen Popaganda att återigen inta Södra Teatern. Välkomna till en kväll där pop, indierock och allmänt tokdansande förenas på bästa tänkbara vis för att skapa nya vårminnen!

LIVE:

LINN KOCH-EMMERY – Från debutsingeln Come Back till senaste Wires har Linn Koch-Emmery hela tiden levererat skarp och melodiös indierock av högsta kvalitet som blivit vida uppmärksammad. En ny EP är på gång, men förbered er redan nu för att ha flertalet låtar på hjärnan efter denna dunderspelning.

LOCALS – Denna Stockholmsgrupp startade 2012 som en reaktion mot musikindustrins dåvarande fixering vid soloakter. LOCALS är pulserande indierock med en doft av Stone Roses. Med låtar som Something Real och Hero Superstar är det svårt att tänka sig ett bättre sätt att riva igång fredagskvällen!

DJ:
Popagandaministeriet bjuder på sitt bästa röj på två dansgolv ända fram till klockan 03. Dansvänliga skor rekommenderas!