Vår hemsida använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Om du vill veta mer om cookies, klicka här.

Södra teatern
Klubb

Klubb Samtycke – En kärleksfest!

För kärlek och samtycke, mot sexuellt våld

FATTA firar alla hjärtans dag med en stor samtyckes- och kärleksfest på Etablissemanget på Södran i Stockholm. Vi börjar kvällen med ett panelsamtal där vi lyfter blicken och fokuserar framåt; hur kan vi tillsammans skapa en samtyckligare kultur? Kvällen mynnar sedan ut i peppfest där vi kickar igång 2015 som det stora samtyckesåret - där vi festar för att peppa varandra/fyllas med energi/svettas ut gamla värderingar och andas in nya! Kvällen bjuder även på stora överraskningar, balladrum, tävlingar, release av fattamössor, selfiehörna m.m m.m. Kärlek och respekt är ledorden denna kväll!
FATTA är en ideell förening som kämpar mot sexuellt våld och för samtycke i praktik och lagstiftning. FATTA är sprungen ur en frustration över hur samhället och rättssystemet ser ut idag. FATTA bygger på över 150 anonyma personers berättelser om sex som inte skett på deras villkor. De insamlade berättelserna ligger även till grund för en låt och musikvideo av artisterna Cleo, Syster Sol, Kristin Amparo och Nasteho Osman producerad av Embee. Låten och musikvideon släpptes den 9 september 2013 tillsammans med en debattartikel skriven av initiativtagarna.

DJs: May Dar, Kippshu & Julia Rio.

May Dar är inte bara ena halvan av rapduon ANAYE, utan även producent och DJ som de senaste åren figurerat både på och bakom Stockholms musikscen. Hon har drivit prisnominerade klubben Syrran Sthlm och arrangerat feta events under Klubb Femtastic, turnerat med konceptet Femtastic Sound och har tillsammans med sin vapendragare Beastielistats som en av Sveriges mest lovande up & comin' akter just nu. Bakom skivspelarna bjuder hon alltid på de bästa fynden ur biblioteket, förbered dig på en nostalgisk trip med attitydproblem!

Kippshu langar hiphop, reggae, dancehall och afrobeats. Hon har en förkärlek för svensk hiphop, kvinnliga artister och har svårt att stå still, precis som dansgolvet. Med sitt hjärta och känsla för musiken hon spelar bygger hon upp stämningen med tunga mixar och feta selections. Hon har redan från start utmärkt sig med sin energi och glädje när hon spelar och levererar alltid vibbiga dansgolv!

Julia Rio, kreatören och skaparen av FATTA-mössorna som släpps denna kväll kommer även stå bakom skivspelarna och bjuda på mix av hiphop, rnb och kanske en och annan gammal guilty pleasure kärlekshit om feelingen kickar in!

 


Med reservation för eventuella ändringar.

Besök på Facebook