Vår hemsida använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Om du vill veta mer om cookies, klicka här.

Södra teatern

Lediga tjänster

Södra Teatern och Mosebacke är Stockholm äldsta och mest mytomspunna kulturetablissemang som skapar gränsöverskridande upplevelser till alla som välkomnar alla.
Vi presenterar ett brett utbud av inkluderande, samtida kultur inom scenkonst, konserter, klubbar, mat och dryck samt möten och event.
Södra Teatern är ett helägt dotterbolag till Riksteatern – världens största turnerande teater.

Nu söker vi följande tjänster:

Servitris/servitör till Mosebacke Etablissement

Nu söker vi serveringspersonal till en av Stockholms mest klassiska kvarterskrogar: Mosebacke Etablissement. Restaurangen har cirka 150 platser inomhus och en mycket välbesökt uteservering. Vi serverar lunch, middag och brunch i en ombonad bistromiljö.

Vi söker både extrapersonal till helgernas kvällar och bruncher, fast serveringspersonal och personal inför sommaren. De som jobbar i servisen under våren har självklart förtur till sommarens anställningar.

Vi söker dig som är glad, utåtriktad och brinner för att ta hand om våra gäster på ett personligt och proffsigt sätt. Vi vill att du har passion att arbeta med mat, dryck och att du kan hantera stressade situationer på ett lugnt och professionellt sätt. Vi söker dig som är minst 20 år gammal och har två års dokumenterad arbetslivserfarenhet, då vi kommer att kontakta dina referenser. Det är meriterande om du har arbetat på verksamheter med liknande upplägg samt att du arbetat i trivec kassasystem.

Som medarbetare på Södra Teatern bör du vara prestigelös, fördomsfri och värdesätta att jobba i en kulturmiljö. Då vi har över 500 programpunkter på ett år vill vi att alla medarbetare ska ha god insikt i vad som händer i vårt hus.

Maila ditt CV till restaurangchef Frida Hammarström: frida.hammarstrom@sodrateatern.com.

Varmt välkommen med din ansökan!

Praktik?
Är du intresserad av att söka praktikplats ber vi dig skicka ett mejl till info@sodrateatern.com och berätta lite om dig, vad du kan, vad du vill lära dig och om din pågående utbildning.

_b9a6780