Vår hemsida använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Om du vill veta mer om cookies, klicka här.

Södra teatern

Lediga tjänster

Södra Teatern och Mosebacke är ett av Stockholms äldsta och mest mytomspunna kulturetablissemang som skapar gränsöverskridande upplevelser till alla som välkomnar alla.
Vi presenterar ett brett utbud av inkluderande, samtida kultur inom scenkonst, konserter, klubbar, mat och dryck samt möten och event.

2016 renoverades vår restaurang Mosebacke Etablissement och nytt matkoncept med ”vegetarisk comfort food” lanserades. Restaurangen har cirka 150 platser inomhus och en mycket välbesökt uteservering. Vi serverar lunch, middag och brunch i en ombonad bistromiljö.  Tack vare framgången söker vi nu ännu mer personal.

Kallskänka till Mosebacke Etablissement

Vi ser att du har minst 3 års erfarenhet och och relevant utbildning.
Du vill samarbeta med härliga kollegor, är intresserad av att utvecklas hos oss och har en positiv attityd. Du kan jobba kvällar och helger. Du är självständig, kreativ och tar egna initiativ. Du klarar ett högt tempo utan att kompromissa med service, kvalitet och noggrannhet.

Södra Teatern välkomnar alla som välkomnar alla och värdesätter mångfald i vår personalstyrka. Vi ser därför att du som söker har intresse och erfarenhet från många olika kulturer och att du i det här fallet är tjej.

Välkommen med din ansökan till kökschef Håkan Hederstedt, hakan.hederstedt@sodrateatern.com.

Servitris/servitör till Mosebacke Etablissement

Vi söker extrapersonal, fast serveringspersonal och personal inför sommaren. De som jobbar i servisen under våren har självklart förtur till sommarens anställningar.

Vi söker dig som är glad, utåtriktad och brinner för att ta hand om våra gäster på ett personligt och proffsigt sätt. Vi vill att du har passion att arbeta med mat, dryck och att du kan hantera stressade situationer på ett lugnt och professionellt sätt. Vi söker dig som är minst 20 år gammal och har två års dokumenterad arbetslivserfarenhet, då vi kommer att kontakta dina referenser. Det är meriterande om du har arbetat på verksamheter med liknande upplägg samt att du arbetat i Trivec kassasystem.

Välkommen med din ansökan till restaurangchef Frida Hammarström: frida.hammarstrom@sodrateatern.com.

Södra Teatern välkomnar alla som välkomnar alla och värdesätter mångfald i vår personalstyrka. Vi ser därför att du som söker har intresse och erfarenhet från många olika kulturer. Som medarbetare på Södra Teatern bör du även vara prestigelös, fördomsfri och värdesätta att jobba i en kulturmiljö. Då vi har över 500 programpunkter på ett år vill vi att alla medarbetare ska ha god insikt i vad som händer i vårt hus.

Praktik?
Är du intresserad av att söka praktikplats ber vi dig skicka ett mejl till info@sodrateatern.com och berätta lite om dig, vad du kan, vad du vill lära dig och om din pågående utbildning.

_b9a6780