Vår hemsida använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Om du vill veta mer om cookies, klicka här.

Södra teatern
Konsert

Lethal Bizzle [GBR]

Orädd tungviktare från brittiska urbanscenen

Genom att alltid vara aktuell, alltid ligga i framkant och aldrig vara rädd för att utforska nya territorier har Lethal Bizzle etablerat sig som en av den brittiska urbanscenens tungviktare. Ända sedan han 2002, som MC i More Fire Crew, rusade upp för den brittiska topplistan med Oi! – fortfarande en av tidernas mest framgångsrika grimesinglar – har Lethal Bizzle fortsatt att överrumpla.

Han må ta lång tid på sig mellan albumsläppen, men Lethal Bizzle är desto kvickare då det gäller att leverera nya singlar. I singelformatet tillåts han dessutom att experimentera fullt ut, vilket har resulterat i crossovers där Lethal Bizzle har flirtat med dance, house och dubstep samt samarbeten med bland andra Wiley, Skepta och Stormzy.

I väntan på det efterlängtade albumet Lennox Rd, som är tänkt att bli Lethal Bizzles första fullängdare på åtta år, njuter vi av den helgjutna, aktuella EP:n You’ll Never Make a Million from Grime.

Se honom på Kägelbanan den 1 november. 


Presenteras i samarbete med FKP Scorpio. Med reservation för eventuella ändringar.