Vår hemsida använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Om du vill veta mer om cookies, klicka här.

Södra teatern
Konsert

Low [USA]

Drömsk indierock

Support: Mike Noga

Legendariska slowcoreakten Low återvänder till Sverige i höst för ett efterlängtat framträdande på Södra Teatern den 15 oktober, och det med nya albumet Ones and Sixes i ryggen.

Low bildades redan 1993 och räknas i dag som ett av slowcoregenrens största namn med tio studioalbum och otaliga hyllningar i ryggen. Bandet består av grundarna Alan Sparhawk och Mimi Parker samt basisten Steve Garrington och har med sin drömska och melankoliska indierock blivit ett av de senaste tjugo årens mest hyllade band. Den 11 september släpper Low äntligen sitt nya album Ones and Sixes på anrika Seattle-etiketten Sub Pop och drar strax efter det ut på Europaturné.

Över 20 år in i karriären är Low fortfarande på topp och den 15 oktober står de på Södra Teaterns scen - en välkommen återkomst för ett av indierockens stora namn och ett måste för konserthösten.

 


Presenteras i samarbete med Luger. Med reservation för eventuella ändringar.