Vår hemsida använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Om du vill veta mer om cookies, klicka här.

Södra teatern
Klubb

Luciadans – Live: Jocelyn Brown [USA]

Luciafest med finsmakarhouse och souldiva på scen!

Vi vet att luciadagen inte är förrän 13:e december, men vi på Södra Teatern älskar luciafirandet och kan inte hålla oss. Vi ställer därför till med en stor luciadans för att sprida helande själsligt ljus mitt mörkaste vinternatten! Den legendariska soul- och house-divan Jocelyn Brown med en av dansvärlden mäktigaste röster landar i Stockholm och i Södra Bar. Räkna med att hon kommer ge liv och värme till våra frusna vintersjälar.

Med en bakgrund inom gospel, egna soul/dance-hits på Billboardlistan såsom megahitlåten Somebody Else’s Guy och flertalet ettor på den åtråvärda danslistan samt nära samarbeten med Boy George, Snap (I Got the Power) och Right Said Fred (Don’t Talk Just Kiss) så kan ni vara beredda på en av året häftigaste klubbupplevelser!

Förutom Jocelyn så har vi valt ut ett gäng riktiga finsmakar-DJ:s inom housemusiken att få era hjärtan i brand. Vi tänkte även göra en favorit i repris från förra året och ställa till med ett barnförbjudet luciatåg med Miss Inga och Jacob Julian i täten. Se fram emot ett tåg som Gud glömde. Och nej. Ingen vågade utmana Missy I i kampen om ljuskronan i år heller.

Lineup:

Södra Bar:
Jocelyn Brown (US)
Yourhighness B2B Mirja 
Johan Netz
Tilde Fröling

Kristallbaren:
Micke Julander
Disco-Jörgen
Moa Lönnå

Presenteras av: Kim Högstedt & Miss Inga