Vår hemsida använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Om du vill veta mer om cookies, klicka här.

Södra teatern
Konsert

Miss Li – inställt

Ny skiva och exklusiv miniturné!

OBS! Med anledning av dagens händelser i Stockholm stängs Södra Teatern för resten av dagen. Kvällens konsert ställs alltså in. Vi beklagar detta.

Vi kommer att kontakta alla med biljett via mejl för mer information.

Vi hoppas att alla är säkra och mår bra. Ta hand om er! <3


Miss Li, Sveriges mest färgstarka och älskade artist, är tillbaka!

I augusti kom dunderhiten Bonfire och i mars nästa år släpper Miss Li sitt åttonde studioalbum. Kort därefter får Göteborg, Stockholm och Borlänge lyxen att uppleva varsin spelning då Miss Li och bandet beger sig ut på en exklusiv miniturné.

- Det har gått flera år sedan min senaste turné. Ni kan ju bara fatta hur mycket energi jag har lagrat i min kropp under denna tiden. Detta break har varit så nyttigt för mig och den musik jag gjort är större än nåt av det jag tidigare gjort! Jag tar med mig samma band som tidigare och vi kommer ta musiken till en ny nivå. Jag kan knappt bärga mig!, hälsar Miss Li.

Miss Li har som vanligt många järn i elden. Just nu håller hon på färdigställa ett antal produktioner för den internationella marknaden såväl som till andra svenska artister, samtidigt som hon och producenten Sonny Boy Gustafsson håller på att slutföra det kommande albumet, det åttonde i ordningen. Planerad release för albumet är den 24 mars 2017.

Support: Flora cash


Presenteras i samarbete med Blixten & Co. Med reservation för eventuella ändringar.

kk_liten

Kulturkompis – Make Friends Through Culture ger nyanlända och etablerade svenskar möjligheten att gå på kulturaktiviteter tillsammans – konsert, bio, museum eller liknande.