Vår hemsida använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Om du vill veta mer om cookies, klicka här.

Södra teatern

Jobba med oss!

Nu söker vi personal till Södra Teatern Möten & Event

Södra teaterns eventavdelning söker förstärkning av personal för extrajobb. Arbetstiderna är till stor del förlagt till kvällar och helger.  Arbetsuppgifterna är varierade utifrån behov.

På Södran är du med och utvecklar en arbetsplats som kämpar för jämställdhet, hållbarhet och gemenskap. Södra Teatern och Mosebacke är ett av Stockholms äldsta och mest mytomspunna kulturetablissemang som skapar gränsöverskridande upplevelser till alla som välkomnar alla. Vi presenterar ett brett utbud av inkluderande, samtida kultur inom scenkonst, konserter, klubbar, mat och dryck samt möten och event.

Du som söker:
• är minst 20 år
• har minst 2 års dokumenterad arbetslivserfarenhet
• är punktlig, flexibel, stresstålig, lösningsfokuserad och en lagspelare

Det är meriterande om du har:
• Erfarenhet från en liknande arbetsplats
• Arbetat i Trivec kassasystem
• STAD-utbildning

Södra Teatern välkomnar alla som välkomnar alla och värdesätter mångfald i vår personalstyrka. Vi ser därför att du som söker har intresse och erfarenhet från många olika kulturer. Som medarbetare på Södra Teatern bör du även vara prestigelös, fördomsfri och värdesätta att jobba i en kulturmiljö. Då vi har över 500 programpunkter på ett år vill vi att alla medarbetare ska ha god insikt i vad som händer i vårt hus.

Vill du jobba med oss på Södra Teatern Möten & Event? Varmt välkommen med din ansökan till Therese Granberg, Möten- och Eventchef på
therese.granberg@sodrateatern.com