Vår hemsida använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Om du vill veta mer om cookies, klicka här.

Södra teatern
Klubb

Nyår på Södran

Bombastisk nyårsfest i hela huset!

Förköpsbiljetterna till nyårsklubbarna i huset samt Kägelbanan är nu utsålda, men det finns fortfarande chans att fira in det nya året på med oss.

I dörren till både huset och Kägelbanan säljs ett begränsat antal biljetter. Vårt heta tips är att komma hit i god tid. Dörrarna öppnar klockan 22.00 respektive 23.00, sedan festar vi ända fram till småtimmarna.


Från toppen av Katarinaberget har du inte bara stans bästa utsikt på nyår – här hittar du också det bästa draget! Storslaget nyårspartaj i hela huset, med barer, dansgolv, DJ:s, guldglans och glitter.

Södra Teatern är huset som aldrig sover och därför blir det såklart nyårsparty hela natten lång på Söders högst belägna nöjesetablissemang. Vi bjuder på ett nyårspaket med festligheter i hela huset. Så varför inte avsluta året med att börja kvällen med en trerätters vegetarisk middag på Mosebacke Etablissement, se nyårsfyrverkeriet med bubbel på Champagnebarens terrass och dansa in det nya långt in på 2017 års första småtimmar?

Södra Teatern ställer som vanligt till med ett storslaget nyårspartaj i hela huset, med barer, dansgolv, DJ:s, guldglans och glitter. Kvällen inleds med fördel på Södra Teaterns restaurang Mosebacke Etablissement, med att inmundiga en vegetarisk nyårssupé. (Lugn alla kött- och fiskälskare, det finns menyer även för er.) Efter middagen har alla gäster fri access till husets alla fester.

Champagnebaren kommer naturligtvis att flöda av champagne och ljuv musik. Vid 12-slaget är det bara att öppna dörrarna till terrassen och första parkett till stans fyrverkerier. Därefter dras volymen upp för dans och fest fram till 04.00 med Stay Shoreline (Matti Into och Henric De La Cour).

I Mosebacke står DJ Johan Netz för underhållningen och dansmusik i överflöd utlovas.

I Södra Bar avslutas året med hip hop, härliga hits och glammig disco. P3 Guld-nominerade Jireel uppträder live och Myggan, Taro, Zoulias, Stefan (aka "Axel Foley"), Tilde Fröling och A Lowe Thing står i DJ-båsen.

För att avsluta 2016 med en elektronisk bang, erbjuder vi även några av Europas bästa DJ:s på Kägelbanan. OBS! Separat evenemang.

Klubbarna Underhof och Sono Unica förvandlar hela nyrenoverade Kägelbanan (separat biljett) till ett bubblande nyårsparadis ända fram till 05.00! Med lite inspiration från en galen festfixare på Ibiza, konfettikanoner, gogo-boys, lasershow-deluxe, dragqueens och DJ:s är det bara att dansa sig fram mellan de två dansgolven, lägga det gamla bakom sig och välkomna det nya. Underhof gästas av Bomull med Joel Mull och Axel Boman och Sono Unica av Barac och Mighigh.


Börja kvällen med en exklusiv nyårssupé innan festen tar vid – läs mer och boka här! Kommer du redan till första sittningen har du exklusiv förtur till den fantastiska 180-gradersutsikten i Champagnebaren på våning sju, där vi också bjuder på ett glas bubbel att skåla in 2017 med efter middagen.
(Festentré ingår förstås i supébiljetten!)

Meny

VEGETARISK MENY:
Förrätt: Södrans California rolls med lättrökt avokado, curryrostade sesamfrön samt srirachamajonnäs & sojatapioka
Varmrätt: Grönärtskroketter, brysselkål, blodgrape & yoghurt från Wapnö gårdsmejeri
Dessert: Kokossorbet med en mango & passionsfruktscoulis serveras med bär

FISKMENY:
Förrätt: Cocktail på räkor, kungskrabba och hummer smaksatt med äpple och pepparot
Varmrätt: Torskrygg med potatis och jordärtskockgratäng serveras med rödvinssås samt en liten bönsallad
Dessert: Chockladpannacotta med hallonsås severas med färska bär och chokladkulor

KÖTTMENY:
Förrätt: Cocktail på räkor, kungskrabba och hummer smaksatt med äpple och pepparrot
Varmrätt: Biff med potatis och jordärtskocksgratäng serveras med rödvinssås samt en liten bönsallad
Dessert: Chockladpannacotta med hallonsås severas med färska bär och chokladkulor