Vår hemsida använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Om du vill veta mer om cookies, klicka här.

Södra teatern
Klubb

Obsession

Electronica och modularperformance i Södra Bar

Under första veckan av februari håller konstnärsgruppen OuUnPo ett symposium i Stockholm med workshops och performances på bl.a. Bonniers Konsthall, MDT och Konstakademien. Lördagen den 7:e februari avslutas det hela med en fest i besatthetens ära med både DJ's och elektroniska liveframträdande från konstnärsgruppen och dess förlängda arm. Gruppen har ambulerat över hela världen och gjort nedslag i bl.a. Sao Paolo, Mexico City, Beirut m.m.

BLVVD är skivbolaget och konstnärsplattformen som gett ut musik med bl.a. Kriget, Supra! och No Science. BLVVD drivs av Tomas Nordmark som tillsammans med Johan Skugge (No Science, Universal Rejection) utgör den improvisatoriska elektro/acid-duon Skuggmark.

DJ's för kvällen är förutom Skugge och Nordmark också acid- och technogeniet Jean-Louis Huhta, även känd som Dungeon Acid. Jean-Louis kommer inleda kvällen med ett set där hans modularsystem styrs av signaler som mätts från hans hjärna under sömn - detta i samarbete med hjärnforskaren Stephen Whitmarsh och konstnären Per Hüttner.

LIVE:

Skuggmark (Skugge/Nordmark) ca-23-00

1+1=3 (Huhta/Whitmarsh/Hüttner) ca.22-23

DJ's:

Tomas Nordmark

Jean-Louis Huhta

Johan Skugge