Vår hemsida använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Om du vill veta mer om cookies, klicka här.

Södra teatern

BRUNCH

Dignande brunchbuffé med livemusik

Mosebacke Etablissement är Södra Teaterns restaurang. Varje helg dukar vi upp vår brunchbuffé, där du spisar brunchrätter av både klassiskt och modernt snitt till levande musik.

På brunchbuffén finns allt från kallskuret, pannkakor, nygräddade våfflor och varmrätter till ostar med marmelad och en mängd olika sallader. Särskild plats bereder vi åt våra vegetariska läckerheter. Kaffe och/eller te ingår.

Musiken framförs i den större matsalsdelen på Mosebacke Etablissement. Det mindre Cornelisrummet i restaurangens inre del passar bäst för den som önskar mer avskild placering och lägre volym.

I våra barer och i restaurangen tar vi endast emot betalning med kort.

Lördagar: Bubbelbrunch & bossa nova
Toppa brunchen med bubblor. Nu erbjuder vi cava och champagne till bättre priser under brunchen. Kom i lördagsmood med bubbel, BellinisMimosas och Virgin Marys till toner av skön bossa nova.

Bokningsbara sittningar är klockan 11.00, 11.30, 13.30, 14.00. Sittningstiden är två timmar. Vi rekommenderar bordsbokning! Observera att champagne eller cocktails inte ingår i priset för brunchen.

Söndagar: Jazzbrunch
En riktig Södranklassiker! Låt våra begåvade jazzmusiker sätta svängig guldkant på söndagsbrunchen – perfekt för exempelvis familjesammankomsten!

Bokningsbara sittningar är klockan 11.00, 11.30, 13.30 samt 14.00. Sittningstiden är två timmar. Vi rekommenderar bordsbokning!

Pris per person: 295 kr
Priser för barn:
0-8 år 10 kr gånger ålder på barnet (Exempel: 4 år = 40 kr).
9-12 år 160 kr

Meddela oss gärna på förhand om du medtar barnvagn. Personalen hjälper dig gärna att hitta en bra parkeringsplats – av utrymningsskäl har vi tyvärr inte plats för barnvagn vid bordet.