Vår hemsida använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Om du vill veta mer om cookies, klicka här.

Södra teatern

BRUNCH

Brunchbuffé med livemusik

Mosebacke Etablissement är Södra Teaterns restaurang. Varje helg dukar vi upp vår brunchbuffé, där du spisar brunchrätter av både klassiskt och modernt snitt till levande musik. På buffén finns allt från kallskuret, pannkakor, nygräddade våfflor och varmrätter till ostar med marmelad och en mängd olika sallader. Särskild plats bereder vi åt våra vegetariska läckerheter. Kaffe och/eller te ingår.

Musiken framförs i den större matsalsdelen på Mosebacke Etablissement. Det mindre Cornelisrummet i restaurangens inre del passar bäst för den som önskar mer avskild placering och lägre volym.

I våra barer och i restaurangen tar vi endast emot betalning med kort.

Lördagar: Cocktailbrunch
Södermalm är precis som Manhattan en lång ö, men där slutar nog likheterna om vi ska vara ärliga. Men det hindrar oss inte från att låna hem en riktig New York-favorit: cocktailbrunchen! Till tonerna av bossa nova, framförd live, njuter du av en urban brunchbuffé och klassiska brunchcocktails som mimosas och bellinis i vår avslappnade bistromiljö. Ta en paus i helgshoppingen, börja festen tidigt och kom i säng i tid – eller fortsätt hela natten! Nu finns ingen anledning att vänta tills solen gått ner med att samla ihop gänget och göra stan.

Bokningsbara sittningar är klockan 11.00, 11.30, 13.30, 14.00. Sittningstiden är två timmar. Vi rekommenderar bordsbokning! Observera att cocktails inte ingår i priset för brunchen.

Söndagar: Jazzbrunch
En riktig Södranklassiker! Låt våra begåvade jazzmusiker sätta svängig guldkant på söndagsbrunchen – perfekt för exempelvis familjesammankomsten!

Bokningsbara sittningar är klockan 11.00, 11.30, 13.30 samt 14.00. Sittningstiden är två timmar. Vi rekommenderar bordsbokning!

Pris per person: 295 kr
Priser för barn:
0-8 år 10 kr gånger ålder på barnet (Exempel: 4 år = 40 kr).
9-12 år 160 kr

Meddela oss gärna på förhand om du medtar barnvagn. Personalen hjälper dig gärna att hitta en bra parkeringsplats – av utrymningsskäl har vi tyvärr inte plats för barnvagn vid bordet.