Vår hemsida använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Om du vill veta mer om cookies, klicka här.

Södra teatern

It’s Motherf***ing Julgala

Snuskigt kul julshow, En underground-kabaret fylld med glitter & oväntade inslag!

It’s Motherf***ing Julgala med dragshowartisten Miss Inga är inspirerad av Södra Teaterns succéföreställning It’s Motherf***ing Teatime, som har varit helt slutsåld i tre säsonger och som turnerat landet runt och fått stor uppmärksamhet i media. Humorshowen med inslag av såväl bingo som manlig striptease har beskrivits som "vild, rolig och sexig" av Jessika Gedin i SR P1:s Spanarna och showens stjärna har även fått epitetet "Sveriges svar på Ricky Gervais" i Adam Alsings podcast.

Med It’s Motherf***ing Julgala utlovas en helkväll med Miss Ingas vassa tunga och med musikalisk uppbackning från platinasäljande rapparen Mange Schmidt och skönsjungande medieprofilen Tilde Fröling. Gänget bjuder på snuskigt kul julshow i två akter, med klassiska jullåtar, lite bingo, några av Manges största hitlåtar och mycket naket! Detta är en underground-kabaret fylld med glitter och oväntade inslag, ofta under bältet och extra allt!!!

Förutom julshowsspektakel dukas det upp ett dignande klassiskt julbord, med alla julens läckerheter! Det finns även massvis av vegetariska godsaker.

Boka bord online här eller genom bordsbokning@sodrateatern.com

Vad: It’s Motherf***ing Julgala
Var: Kägelbanan, Södra Teatern
När: Den 2 (utsålt!), 8, 14, 15 och 21 december kl 18:00-01:00
Pris: 1 095 kr/person, inklusive show, julbord och garderob.
Hur: Boka och betala direkt här! Fler än 8 personer? Maila oss på bordsbokning@sodrateatern.com så hjälper vi dig.

Julstjärnor på scen:
Miss Inga – The Grinch
Mange Schmidt & Tilde Fröling – The Christmas Carollers
Karl of Sweden – Bad Santa
Kim Högstedt & CK - The DJ Elves

 

 

Om Miss Inga:
Martin "Miss Inga" Johansson är en av Sveriges mest kända dragqueens, med framgångsrik karriär som kvinnlig catwalk- & fotomodell för bl.a Ralph Lauren, Gaultier och Southern Comfort. Med ett eget VIP-rum på Berns och som chef för nattklubbarsverksamheten på Slakthuset och nu Södra Teatern är hen utan tvekan Stockholms mesta nattklubbsdrottning.

Om Mange:
Mange Schmidt är den folkkära rapparen och matkreatören som har synts i de allra största teveprogrammen och turnerat land och rike runt med guld- och platinasäljande låtar såsom Glassigt och Giftigt. En av de senaste singlarna - Partypatrullen med Miss Inga - spelas på många dansgolv runtom i Sverige och har i nuläget närmare 800 000 streams på Spotify. Han har dessutom släppt en kritikerrosad kokbok, som utsetts till världens näst bästa streetfood-kokbok i en tävlingen World Gourmand Cook Book Award i Kina 2015.

Om Tilde Fröling:
Tilde vann kändisversionen av Expedition Robinson V.I. P och var programledare för Rocky & Drago på TV6 tillsammans med Peter Siepen. I september 2007 släppte artisten Markoolio singeln Emma, Emma där den kvinnliga rösten tillhör Fröling. Låten finns även med på Markoolios album Värsta plattan och det var fram till i slutet av juni 2007 okänt att Fröling medverkade. Under 2008 deltog hon i TV-programmet Let's Dance och hon även varit programledare för Paradise Hotel.