Vår hemsida använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Om du vill veta mer om cookies, klicka här.

Södra teatern

It’s Motherf***ing Tea Time

Barnförbjuden afternoon tea

Södra Teaterns dekadenta lördagsunderhållning It's Motherf***ing Tea Time är tillbaka! En barnförbjuden afternoon tea i murriga, dekadenta Kägelbanan med anor från 1800-talet.

Under ledning av Södermalms alldeles egna Mariah Carey on crack - Miss Inga - bjuds du på spektakulär bingoshow och dagsfest med fantastiska priser (bl.a. manlig stripshow). Missa inte Södermalms svar på en lördag på Manhattan!

"Jag rekommenderar att lämna svärmor, minderåriga och puritaner hemma" säger Södra Teaterns nattklubbschef Martin Johansson, som under eftermiddagarna i fråga kliver in i rollen som den dryga drugan Miss Inga. Publiken kommer att bjudas på klassisk afternoon tea med en nervkittlande bingoliknande tävling där ingen åskådare kommer undan Miss Ingas vassa tunga och oförskämdheter.

It's Motherf***ing Tea Time utlovar en annorlunda lördagseftermiddag med varierande vinster som inkluderar allt från märkeskläder till stripteaseshower. Välkända DJ:s och klubbprofiler kommer att spela musik som bäst beskrivs som "f***ed up afterski". Förköpspriset för spektaklet är 220 kr och då ingår sittplats, tävlingsbricka, klassiska scones, cream cheese, hemmagjorda marmelader, cupcakes och två olika snittsmörgåsar (skagenröra på Södrans vis och cucumber sandwich) samt rykande varmt te och kaffe. I baren serveras öl och vin och andra alkoholhaltiga drycker. Priset för drop-in-platser (barplatser) är 170 kr och dessa släpps till försäljning först när sittplatserna är slut. Ytterligare barplatser släpps i entrén!

KÖP BILJETT HÄR

OBS! Vill du vara garanterad att sitta med ditt sällskap? Kom i tid. 15:30 anpassar vi placeringen efter de som har anlänt, detta för att showen ska bli så trevlig som möjlig för er i publiken och artisterna på scen.