Vår hemsida använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Om du vill veta mer om cookies, klicka här.

Södra teatern

JULBORD

med finstämda klanger

Södra Teaterns klassiska kvarterskrog Mosebacke Etablissement dukar upp en dignande buffé med julens läckerheter, ackompanjerade av sköna klanger från vår barpianist! Särskild plats bereder vi åt våra vegetariska läckerheter.

Musiken framförs i den större matsalsdelen på Mosebacke Etablissement. Det mindre Cornelisrummet i restaurangens inre del passar bäst för den som önskar mer avskild placering och lägre volym.

24 november – 18 december

Bokningsbara sittningar:
Onsdag-fredag 17:00, 17:30 och 20:00
Lördag 17:00, 17:30 och 20:00
Söndag 13:00

Sittningstiden är två timmar.

En halvtimme innan respektive sittningstid serverar vi glögg i vår foajé!

Bakom pianot: Daniel Kurba
Pianots Don Juan kommer att servera er örongodis av samma toppkvalitet som maten på era tallrikar. Ni kommer att få höra julsånger från förr, en och annan evergreen samt en massa hitlåtar tolkade på det mest oförskämda sätt. Önskningar mottages tacksamt och spelas ifall så begärs!

PRIS
Onsdag-fredag, Cornelisrummet, 595kr/person
Lördag-söndag, Cornelisrummet, 495kr/person

Onsdag-fredag, Matsalen, 695kr/person
Lördag-söndag, Matsalen, 595/person

200 kr för barn 2-12 år, ange antal barn vid bokning samt eventuellt behov av barnstol.

Vänligen observera att vi av utrymmesskäl inte kan ta emot barnvagnar inne i restaurangen, det går dock bra att parkera barnvagnar i vår foajé.