Vår hemsida använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Om du vill veta mer om cookies, klicka här.

Södra teatern

Vi söker personal – jobba med oss!

Södra Teatern och Mosebacke är ett av Stockholms äldsta och mest mytomspunna kulturetablissemang som skapar gränsöverskridande upplevelser till alla som välkomnar alla.
Vi presenterar ett brett utbud av inkluderande, samtida kultur inom scenkonst, konserter, klubbar, mat och dryck samt möten och event.

2016 renoverades vår restaurang Mosebacke Etablissement och nytt matkoncept med ”vegetarisk comfort food” lanserades. Restaurangen har cirka 150 platser inomhus och en mycket välbesökt uteservering. Vi serverar lunch, middag och brunch i en ombonad bistromiljö. Tack vare framgången söker vi nu ännu mer personal.

Södra Teatern välkomnar alla som välkomnar alla och värdesätter mångfald i vår personalstyrka. Vi ser därför att du som söker har intresse och erfarenhet från många olika kulturer. Som medarbetare på Södra Teatern bör du även vara prestigelös, fördomsfri och värdesätta att jobba i en kulturmiljö. Då vi har över 500 programpunkter på ett år vill vi att alla medarbetare ska ha god insikt i vad som händer i vårt hus.

Hovmästare & serveringspersonal till Mosebacke Etablissement

Nu söker vi en hovmästare och serveringspersonal för sensommar och höst med möjlighet till förlängning.

Vi söker dig som är en glad, stresstålig, utåtriktad och gärna färgstark lagspelare med känsla för service. Som anställd på Södra Teatern arbetar du i ett stort team med många härliga personligheter. Vi älskar både mat och att ta hand om våra gäster, och vill att du ska göra det också!

Hos oss får du möjlighet att arbeta i en kreativ miljö och ta del av Södra Teaterns stora musik- och teaterscen.  Har du passion för att arbeta med mat och dryck och vill bli ett i vårt grymma team – ansök i dag!

Ålder: Minst 20 år.
Erfarenhet: Minst två års dokumenterad arbetslivserfarenhet.

Det är meriterande om du har arbetat på verksamheter med liknande upplägg, samt att du arbetat i Trivec-kassasystem.

Välkommen med din ansökan till restaurangchef Frida Hammarström: frida.hammarstrom@sodrateatern.com.


Praktik?
Är du intresserad av att söka praktikplats ber vi dig skicka ett mejl till info@sodrateatern.com och berätta lite om dig, vad du kan, vad du vill lära dig och om din pågående utbildning.

_b9a6780