Vår hemsida använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Om du vill veta mer om cookies, klicka här.

Södra teatern
Konsert

Paraden

Dansant musik i baktakt

Äntligen släpper Paraden lös sin musik! Torsdagen den 28:e Maj är det dags för släppfest på Södra Bar. Redan klockan 20 äntrar bandet scenen och tar med besökarna in i Paradenland med tung bas, skinande blåsslingor och smäktande stämsång. Efter spelningen fortsätter aftonen med trevligt sällskap och svettig dans till klockan 01. Åldersgräns 18 år och inträdet är helt gratis!

Paraden från de sörmländska skogarna är en lustfylld reggaeorkester som mer än gärna bjuder upp till dans. Niomannaorkestern Paraden sammanstrålade första gången under våren 2013 djupt inne i de sörmländska skogarna. Paraden består av en yvig skara musikanter med rötterna i ett flertal band, bland annat Stures Dansorkester, Svenska Akademien och Congoman Crew och har samlats för att sprida dansant musik i baktakt. Antalet medlemmar har varierat och som mest varit en massiv skara på elva personer. Under 2013 och 2014 har Paraden ägnat sig åt att spela på allt ifrån små minifestivaler till klubbar och större festivaler.

Under tiden har arbetet med en kommande skiva pågått hos Nataraj Records och materialet skall nu äntligen släppas!

Med sin glänsande niomannaskara spelar Paraden upp till baktaktsdans. Har du inte upplevt det än är det sannerligen på tiden!