Vår hemsida använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Om du vill veta mer om cookies, klicka här.

Södra teatern
Humor

Påskafton: It’s Mother­f***ing Tea Time

Easter edition med en fräckare Miss Inga

Två år har gått sedan Miss Inga snurrade bingohjulet för första gången i Södra Bar. Sedan dess har den barnförbjudna dragbingon bara vuxit sig större och större. Och för att få plats med alla tea time-sugna gäster flyttade bingon ned till Kägelbanan.

I dag är It’s Motherf***ing Tea Time en svulstig och fullfjädrad show med både dans- och sångnummer. Det stundande 2-årsjubileumet på påskafton har fått Miss Inga att bli nostalgisk och för one night only flyttar hen tillbaka till Södra bar, där allt började.

Den 15 april, på självaste påskafton (dagen innan Jesu uppståndelse), bjuder Miss Inga alla lärljungar på te- och sockerdoftande afternoon tea. Lägg på ett extra lager foundation, plocka fram dina största solisar och kom!

”Efter att ha kört på Kägelbanan, Globen och stora festivalscener är det nu dags att återvända till Södra Bar – där allt började – för en till rejäl dagskaka. Miss Inga kommer att vara precis lika grov, om inte lite grövre. Fördelen med Södra Bar är att det finns en fin terrass som man kan gå ut och röka på när man känner att hens skämt börjar bli för grova.”, säger Martin ”Miss Inga” Johansson.

Efter tea time fortsätter festen med skamlösa hits som Gud, men inte gaysen, glömde.


Förköpspriset för spektaklet är 250 kr och då ingår sittplats, tävlingsbricka, klassiska scones, cream cheese, hemmagjorda marmelader, cupcakes och snittsmörgåsar samt rykande varmt te och kaffe. I baren serveras öl och vin och andra alkoholhaltiga drycker. Priset för drop-in-platser (barplatser) är 200 kr och dessa släpps till försäljning först när sittplatserna är slut. Ytterligare barplatser släpps i entrén!

OBS! Vill du vara garanterad att sitta med ditt sällskap? Kom i tid. 17.30 anpassar vi placeringen efter de som har anlänt, detta för att showen ska bli så trevlig som möjlig för er i publiken och artisterna på scen.