Vår hemsida använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Om du vill veta mer om cookies, klicka här.

Södra teatern
Klubb / Konsert / Performance / Teater

Punkmusikalen

Världspremiär och fest!

Världspremiär av Punkmusikalen med Teater Matilda + Fest med Moon City Boys, DJ Choco Canel, Rrriot Samba – OYA.

Kampanda mamma! Trösta dig.

Punkmusikalen gör det som punken alltid gjort – höjer upp det värdelösa, det fula, det pinsamma, och låter det ta plats på scen. Punkmusikalen är en förhöjd version av det mänskliga sinnet. Plötsligt blir du ett dansande monster och skrämmer bort de som ockuperar ditt utegym. Punkmusikalen är som den djupaste kärleksrelation där du plötsligt släpper all prestation och blottar ditt innersta.

HELA DIN KROPP ÄR EN PROVOKATION

Eller är det min kropp som är en provokation? Vems kropp provocerar, och varför får denna kropp mer eller mindre plats i samhället och kulturen? Punkmusikalen dissekerar platstagande. En performanceföreställning med humor och svärta, dans och sång, monster och flickor. Punkmusikalen är marängsviss blandad med sprit och dunderhonung.

Punkmusikalen produceras av Teater Matilda. Ensemblen och produktionsteamet består av människor med mångårig erfarenhet inom kulturbranschen. Alla har också mycket stor erfarenhet av att vara kvinnor.

Medverkande: Amanda WirtbergAmy Alsegård, Cecilia SävermanEmma Weidenhielm, Jessica BlomkvistSanna Persson Sannerholm, Lotten Lundgren

Musiker: Josefin Pukitis, Erica Lindblom, Anna Myrsten, Jessica Borch

Regissör: Sanni Breisch

Marknadsförare: Katarina Ståhl

Foto: Lanna Olsson

www.teatermatilda.se

Besök på Facebook