Vår hemsida använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Om du vill veta mer om cookies, klicka här.

Södra teatern
Klubb

RAW FUSION – SUNDAY SOCIAL

Inga trendfaktorer, ingen fixerad tidsera!

Det är återigen rätt tid att öppna upp för en klubbmentalitet där fokus främst hamnar på musiken i dansmusik. Atmosfären, stämningen och gemenskapen spelar alla en viktig del i att skapa en plattform där vi alla gemensamt umgås och kan känna oss unika.

Allt är möjligt, all musik och genrer får ta plats. Vårt mål är att utmana både oss och våra besökare att gå över gränserna för vad som är möjligt med "musiken du inte visste du gillade" även om det kanske skrämmer bort en del. Musik skapar glädje och dans förenar oss. Inga trendfaktorer, ingen fixerad tidsera, vi spelar låtar.

Det kommer bli rött, mörkt och lätt dekadent när vi öppnar upp i den intimare delen av Kägelbanan från klockan 16.00. Mad Mats står som alltid för musiken men har numera även Tooli och Qwanah med som musik selectors medan Aaron Phiri återfinns på mikrofonen som verbal host.

Vem har inte önskat att få gå på en social dansklubb en eftermiddag, på en söndag när vi är lediga från allt ansvar och inte har några måsten?

Välkomna till Raw Fusion – en musikklubb.